Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/.sites/683/site231/web/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 želim promjeniti da po defaultu bude visina na 3 decimale

Autor Tema: želim promjeniti da po defaultu bude visina na 3 decimale  (Posjeta: 466 )

coi

• Napredni GeoMIR korisnik
  • **
želim promjeniti da po defaultu bude visina na 3 decimale
« : Srpnja 04, 2008, 12:06:25 poslijepodne »
Poštovani,
sada nam je namješteno visine na centimetar, a mi bi željeli da je na milimetar. Kako promjeniti da po defaultu bude uvijek na milimetar. Znamo kako promjeniti u predmetu, ali ne znamo kako promjeniti da uvijek bude tako na milimetar.

Srdačan pozdrav
« Zadnja izmjena: Siječnja 01, 1970, 01:00:00 prijepodne coi »

MiRo

• Administrator
  • GeoMIR guru
    • GeoMIR
(Nema naslova)
« Odgovori #1 : Srpnja 04, 2008, 01:57:52 poslijepodne »
Dobar dan!

Citat:
sada nam je namješteno visine na centimetar, a mi bi željeli da je na milimetar. Kako promjeniti da po defaultu bude uvijek na milimetar. Znamo kako promjeniti u predmetu, ali ne znamo kako promjeniti da uvijek bude tako na milimetar.

Pohrani trenutnih svojstava kao predloška za sve buduće predmete pristupa se izbornikom Alati/Svojstva – lokalna -> Ishodišna.

U radionici Moj prvi predmet, koja je sastavni dio uputstva, pobliže je objašnjeno personaliziranje svojstava i sučelja.
« Zadnja izmjena: Siječnja 01, 1970, 01:00:00 prijepodne MiRo »
Srdačan pozdrav

Miroslav Mareković