Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/.sites/683/site231/web/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Greška u programu - obrada TGO

Autor Tema: Greška u programu - obrada TGO  (Posjeta: 400 )

sinemare

• Napredni GeoMIR korisnik
  • **
    • http://www.geomir.org
Greška u programu - obrada TGO
« : Listopada 31, 2007, 09:27:56 poslijepodne »
elovric

Skinuo sam najnoviju verziju GeoMira 4.  Za sada koristim Geomir u free verziji. Imam problem veznano za TGO.

Naime kada želim prebaciti TGO iz Zajedničkih u Lokalne ta točka se ne vidu u Lokalnim. (Isto vrijedi za obnuto). Ako ponovim prebacivanje iste točke još jedanput tada ispada kao da je ona tamo ali se i dalje ne vidi u toj tablici. Nakon ako pokušam izračunati poligonski vlak to ne radi jer mu nedostaju podaci... Da li se radi o grešci u programu ili nešto ne štima sa instalacijom na mom računalu.

Instalacija je bila nova na skroz novo računalo (nije bilo predhodne instalacije Geomira)

Pozdrav,

Eugen

-------

MiRo
Admin Group

Poštovanje!

Drago mi je da koristite GeoMIR!

sto se tice pogreške, primjetio sam da prilikom prebacivanja iz tablice u tablicu neki puta dođe do pogreške, no bez obzira u kojoj se tablici nalazi, prilikom računanja bi točka morala biti pronađena. Jedino ako je nema niti u jednoj tablici ili nije identično označena. Ako želite, pošaljite mi pohranjen predmet na miro@geomir.org pa ću provjeriti.

Instalacija je sigurno u redu, inače GeoMIR4 ne bi niti radio.

Pozdrav
« Zadnja izmjena: Siječnja 01, 1970, 01:00:00 prijepodne sinemare »