Ovdje početi...

GeoMIR*Desktop

GeoMIR*Desktop

je profesionalno i kompletno softversko okruženje za rješavanje geodetskih zadataka, a sastoji se od dva samostalna softvera te od modula koji ih povezuje u cjelinu:

GeoMIR5 – geodetski softver, koji osim za geodetska računanja, služi za vođenje predmeta, izrade elaborata i ispisa izvještaja. Zahvaljujući svojoj organizaciji prema kojoj je svaki predmet zasebna baza podataka, idealan je za rad kroz dulji vremenski period kao i za arhiviranje podataka.

ActCAD – CAD softver, jedan od takozvanih "AutoCAD klonova" na tržištu, koji se ne mora sakrivati pred "velikim bratom". Obuhvaća sve što se od CAD softvera očekuje – podrška i rad s 2D i 3D elementima, stabilnost i pri velikim crtežima, svestranost pri prepoznavanju raznih eksternih datoteka te 100%-tna kompatibilnost s DWG standardom. Svatko tko je ikada radio u nekom od na tržištu dostupnih CAD softvera, snaći će se u ActCAD-u od prve.

GeoMIR5 CAD modul – karika koja povezuje dva prethodno opisana softvera te koja uz modele reljefa, profile i kubature, pruža veliki broj dodatnih opcija za rad koje su specifične za hrvatsko tržište – Digitalni katastarski plan (DKP), Zbirka kartografskih znakova iz 2011, povezivanje na WMS servis "Geoportal", učitavanje i ispis GML datoteka iz OSS aplikacije (DGU GML), naredbe za izradu prijavnog lista i iskaza površina, te mnoge druge. Izbornici nadodati GeoMIR5 CAD modulom su intuitivni i detaljno objašnjeni u uputama za rad.

Dokumentacija

Brošura u PDF formatu nazvana "Instalacija i upoznavanje" te poglavlje "Prvi kontakt sa softverom GeoMIR5" online upute za rad na primjerima pojašnjavaju instalacije i prve korake sa softverom. Detaljne upute u CHM formatu su dio instalacije, a detaljne online upute te upute u PDF i EPUB formatima su dostupne sa stranice za preuzimanje dokumentacije. Posjetite naš YouTube kanal, gdje se mogu naći razne videoinstrukcije.

Prodaja

Na stranici "GeoMIR*Desktop - cijene" nalazi se cjenik softverskog okruženja te ActCAD softvera. GeoMIR*Desktop sadrži: softver GeoMIR5Pro + softver ActCAD 2018 Professional + G5 CAD modul

Podrška

Podrška softvera je profesionalna, raznovrsna te prilagođena kako početnicima tako i iskusnim korisnicima kod kojih se radi o detaljima. Iskustvo je pokazalo kako je online podrška najefikasnija.

Isto tako, iskustvo je pokazalo kako je online prezentacija najučinkovitija pri upoznavanju sa GeoMIR*Desktop-om! Ako ste zainteresirani, javite se i ugovorit ćemo vrijeme.