Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/.sites/683/site231/web/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Formati datoteka

Autor Tema: Formati datoteka  (Posjeta: 453 )

sinemare

• Napredni GeoMIR korisnik
  • **
    • http://www.geomir.org
Formati datoteka
« : Listopada 31, 2007, 10:02:37 poslijepodne »
bdjanis

Pozdrav.

Korisnik sam GEOMIR4 programa neko vrijeme, i nisam imao baš previše vremena se posvetiti, pa bi za početak pitao:

1. Da li postoji mogućnost nekog malog tečaja za početnike i gdje bi se mogao održati s obzirom da nas ima od svakud?

2. Koristim stariji instr. TOPCON GTS 313. Nakon pretoka mjerenih podataka u nekim programima na računalo, koristim datoteke sa određenim extenzijama:

mjereni podaci - extenzije   *. raw ili *.all

koordinatni podaci - extenzija *.25 ili *.25T

U opciji učitavanja podataka instrumenta ima model TOPCON GTS 600 koji nudi format datoteke *.dat ili *.gts.

kako dalje? da li to možemo mi riješiti ili se treba format ugraditi u program?

Ako treba poslat ću Vam primjere datoteka.

-------  

MiRo
Admin Group

Postovanje!

Citat:
Da li postoji mogućnost nekog malog tečaja za početnike i gdje bi se mogao održati s obzirom da nas ima od svakud?

nazovite u FOCUS Grupu d.o.o. (kontakt na web stranicama geomira)., tamo ce Vam znati reci kako organizirati tecaj te koji bi bili troskovi.

Citat:
Koristim stariji instr. TOPCON GTS 313. Nakon pretoka mjerenih podataka u nekim programima na računalo, koristim datoteke sa određenim extenzijama:

mjereni podaci - extenzije   *. raw ili *.all

koordinatni podaci - extenzija *.25 ili *.25T

U opciji učitavanja podataka instrumenta ima model TOPCON GTS 600 koji nudi format datoteke *.dat ili *.gts.

kako dalje? da li to možemo mi riješiti ili se treba format ugraditi u program?

Ako treba poslat ću Vam primjere datoteka.

koordinate mozete ucitati putem Datoteka/Ucitavanje/Koordinate
za podatke mjerenja morat cu napraviti novi modul za ucitavanje, mozda jos i danas. Napominjem da u trenutnoj datoteci nema kodova. Probajte napraviti novu datoteku s kodovima kako u buduce ne bi trebalo mijenjati sistem.

Pozdrav,

Miroslav Marekovic
« Zadnja izmjena: Siječnja 01, 1970, 01:00:00 prijepodne sinemare »