bdjanisPozdrav.
Korisnik sam GEOMIR4 programa neko vrijeme, i nisam imao baš previše vremena se posvetiti, pa bi za početak pitao:
1. Da li postoji mogućnost nekog malog tečaja za početnike i gdje bi se mogao održati s obzirom da nas ima od svakud?
2. Koristim stariji instr. TOPCON GTS 313. Nakon pretoka mjerenih podataka u nekim programima na računalo, koristim datoteke sa određenim extenzijama:
mjereni podaci - extenzije *. raw ili *.all
koordinatni podaci - extenzija *.25 ili *.25T
U opciji učitavanja podataka instrumenta ima model TOPCON GTS 600 koji nudi format datoteke *.dat ili *.gts.
kako dalje? da li to možemo mi riješiti ili se treba format ugraditi u program?
Ako treba poslat ću Vam primjere datoteka.
-------
MiRo
Admin Group Postovanje!
Da li postoji mogućnost nekog malog tečaja za početnike i gdje bi se mogao održati s obzirom da nas ima od svakud?
nazovite u FOCUS Grupu d.o.o. (kontakt na web stranicama geomira)., tamo ce Vam znati reci kako organizirati tecaj te koji bi bili troskovi.
Koristim stariji instr. TOPCON GTS 313. Nakon pretoka mjerenih podataka u nekim programima na računalo, koristim datoteke sa određenim extenzijama:
mjereni podaci - extenzije *. raw ili *.all
koordinatni podaci - extenzija *.25 ili *.25T
U opciji učitavanja podataka instrumenta ima model TOPCON GTS 600 koji nudi format datoteke *.dat ili *.gts.
kako dalje? da li to možemo mi riješiti ili se treba format ugraditi u program?
Ako treba poslat ću Vam primjere datoteka.
koordinate mozete ucitati putem Datoteka/Ucitavanje/Koordinate
za podatke mjerenja morat cu napraviti novi modul za ucitavanje, mozda jos i danas. Napominjem da u trenutnoj datoteci nema kodova. Probajte napraviti novu datoteku s kodovima kako u buduce ne bi trebalo mijenjati sistem.
Pozdrav,
Miroslav Marekovic