Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/.sites/683/site231/web/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Upis detaljnih točaka

Autor Tema: Upis detaljnih točaka  (Posjeta: 478 )

sinemare

• Napredni GeoMIR korisnik
  • **
    • http://www.geomir.org
Upis detaljnih točaka
« : Listopada 31, 2007, 10:19:52 poslijepodne »
turpija

Zasto nema mogucnosti upisa nove detaljne tocke (rucno), kada je tablica prazna ... tek kad se neke detaljne tocke izracunaju onda radi se moze otvoriti onaj izbornik sa desnim klikom ?

I onda kada ih rucno upisujem, nakon sto potvrdim unos, prozor se zatvori, pa onda opet sve nanovo da upisem jos jednu tocku...
I da, ona kvacica za "Enter pokreće TAB", mislim da bi bilo elegantnije da se zapamti jeli prije bila ukljucena ili ne ... ovako se nonstop mora ukljucivati ....

Ove stvarcice cisto navodim zato jel radim u Geomiru 2000, pa su te stvari po defaultu takve i cini mi se puno elegantnije rjesenje ...

E da, jos jedna stvar ... zasto se Geomir kao program ne vidi kada se stisne Alt+Tab i kad se hocu prebacivati izmedju nekih drugih aktivnih programa ?

Eto toliko za sada ... kad se sjetim jos necega, spamat cu tu na forumu ;)

-------  

MiRo
Admin Group

Bok!

ovo sa detaljnim tockama je bug - biti ce ispravljen u novoj verziji.

Alt-Tab radi kod mene najnormalnije, ne mogu reci zasto kod tebe ne radi.

Pozdrav,

Miro

-------

turpija   

Da zbilja alt+tab radi ... onda nije radio ... ne znam zasto ... al sve je ok ;)

Mozda ne bi bilo lose staviti onakve slicice kao sto su kod TGO ...

-------

turpija

e da, jos jedna stvarcica ... zasto kad se prebacim u neki drugi program (autocad npr.) geomir u pozadini ostane vidljiv (smanjim prozor acada) oni "prozori" u geomiru (stajalista, popis tocaka ...) nestane ?

nije da je bas nesta kljucno bitno, ali ako hocu prepisat tocku-dvije rucno u acad ... malo komplicira stvari ..

-------     

MiRo
Admin Group

Bok!

Sto se tice unosa detaljnih tocaka, prihvatio sam tvoje primjedbe. Skini sljedecu verziju ( za koji dan ) s neta.

Ono s prozorima u pozadini - to je tako, ne mogu utjecati na to :(

Pozdrav,
Miro

-------  

turpija

Aha, ok !

Jos jedno pitanje kod ucitavanja tocaka, u izborniku -> ucitavanje -> koordinate, odaberem neki txt fajl i odaberem stupce koje treba ucitati ... sve izgleda ok ...

... ali kad to potvrdim, u popisu tocaka ne ucita visinu, nego dva puta X koord ...

kad radim ucitavanje u TGO, sve radi OK.

Nisam konkretno isprobavao korisnicke formate i kako se to ponasa, posto su mi trebale samo koord, bez visina ... ali ocito da nesta ne stima.

-------  

MiRo
Admin Group

... i ova bubica je uspjesno istrijebljena ...

Pozdrav,

Miro

-------  

turpija

ok, thx !

... naci cu ja jos poneku ;)

-------

MiRo
Admin Group

samo naprijed! no kad je pronadjes, lijepo ovdje dojavi i kako vidis, brzo ce biti rijesena.  :lol:
« Zadnja izmjena: Siječnja 01, 1970, 01:00:00 prijepodne sinemare »