Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/.sites/683/site231/web/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Licenca i "friški" update

Autor Tema: Licenca i "friški" update  (Posjeta: 429 )

sinemare

• Napredni GeoMIR korisnik
  • **
    • http://www.geomir.org
Licenca i "friški" update
« : Listopada 31, 2007, 10:40:57 poslijepodne »
Zdravko

Bok.
Zanima me da li verzija programa utjece na licencu? Promijenio sam racunalo i instalirao GeoMIR4 sa cd-a koji smo dobili i napravio sam zahtjev za licencom. Kasnije sam se sjetio da bih mogao instalirati i noviju verziju, ali zahtjev sam vec poslao.

I jos jedno pitanje kada je vec rijec o licencama. Kako zahtijevati PRO verziju licence? Preko programa generira se samo probna licenca...

-------  

MiRo
Admin Group

Bok!

Verzija programa ne utjece na licencu. Dovoljno je samo jednom ucitati licencu te nakon toga svako novi update je prepozna.

Sto se PRO verzije tice, moze se naruciti hardverski kljuc (kvalitetnije ali dodatno kosta) ili softverska PRO licenca koja se isporucuje nakon kupnje programa.

-------  

Zdravko

Da li softverska PRO licenca radi kod promjene racunala ili dijelova hardvera?

-------     

MiRo
Admin Group

prebacivanje licence s racunala na racunalo je nezgodno ali nije nemoguce - i moguce je samo jednom obrisati licencu sa racunala. Neki djelovi hardvera utjecu na kljuc ali ne oni promjenjivi.

Korisnici koji paralelno koriste vise racunala ( primjerice stolno i prijenosno racunalo ) trebali bi uzeti hardverski kljuc.
« Zadnja izmjena: Siječnja 01, 1970, 01:00:00 prijepodne sinemare »