Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/.sites/683/site231/web/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 G4 - prijedlozi i pitanja

Autor Tema: G4 - prijedlozi i pitanja  (Posjeta: 498 )

sinemare

• Napredni GeoMIR korisnik
  • **
    • http://www.geomir.org
G4 - prijedlozi i pitanja
« : Listopada 31, 2007, 09:07:24 poslijepodne »
josip

Pozdrav

Koristim se GeoMir 3 programom već 2 godine (vrlo zadovoljno), a sad prelazim na GeoMir 4, te stoga imam nekoliko prijedloga za poboljšanje programa i nekoliko problema oko rada sa programom.

1.Smatram da je nužno potreban ispis podataka (izvještaja) u proizvoljnu datoteku

2.Kod računanja detaljnih točaka ne mogu dobiti visine dedaljnih točaka (nisam uspio pronaći izbornik za selekciju SA ili BEZ visina)

3.G4CAD-nije moguća pohrana datoteke u dwg formatu kod izbora Objekti-potpuni crtež (greška:Empty record name).

4.Molio bih da se ako je moguće u izbornik "Učitavanje podataka instrumenta" uvrsti format WILD(code1,2,3)-GRE,~~R

-------

MiRo
Admin Group

Bok!

Nadam se da će rad sa GeoMIRom 4 biti u najmanju ruku isto toliko zadovoljavajući!  :D

Citat:
Smatram da je nužno potreban ispis podataka (izvještaja) u proizvoljnu datoteku

ja sam si zamislio sljedeće: korisnik ispisuje izvještaj na printer pri pripremi elaborata. Što se tiče ispisa u datoteku, nisam namjerno dozvolio pristup originalnim podacima - radi manipulacija.
Moguće je instalirati virtualni PDF printer te tada umjesto ispisa na papir jednostavno ispisati u PDF datoteku.

Citat:
Kod računanja detaljnih točaka ne mogu dobiti visine dedaljnih točaka (nisam uspio pronaći izbornik za selekciju SA ili BEZ visina).

visine se automatski računaju kada je visina signala određena, odnosno ne računaju kada visina signala zadovoljava uvjet "točke s nedefiniranom visinom". U uputstvu je to detaljno objašnjeno.

Citat:
G4CAD-nije moguća pohrana datoteke u dwg formatu kod izbora Objekti-potpuni crtež (greška:Empty record name).

ni sam ne znam zašto. Možeš li mi poslati crtež u VEC formatu ?

Citat:
Molio bih da se ako je moguće u izbornik "Učitavanje podataka instrumenta" uvrsti format WILD(code1,2,3)-GRE,~~R

"Wild, Leica: F6" ili "Wild, Leica: F7" rade isto.
« Zadnja izmjena: Siječnja 01, 1970, 01:00:00 prijepodne sinemare »