Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/.sites/683/site231/web/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Problemćić s nivelmanskim vlakom

Autor Tema: Problemćić s nivelmanskim vlakom  (Posjeta: 464 )

snajder

• Napredni GeoMIR korisnik
  • **
    • http://www.geometar.hr/.
Problemćić s nivelmanskim vlakom
« : Siječnja 29, 2008, 04:39:17 poslijepodne »
Eto, opet ja

1. Mislim da imam problema kod računanja nivelmanskih vlakova, odnosno kada računam u jednom smjeru sve je OK!, ali kada okrenem redosljed dobijem apsolutnu nebulozu zadnju vizuru napried natrag mi u K obrazcu prikaže indentičnu s istim predznakom i razlika mi je baš za dupli iznos zadnje vizure, također mi ne odgovaraju zbroj popravaka treba - ima i samim popravkama

2. isto tako imam problema kada imam više stajališta s istim vizurama odnosno ponovljenim stajalištima on uvjek računa s prvom na koji naleti tako da mu ja moram mjenjati brojeve ili mu dodati prefiks.

3. kod promjene u tahimetriskom zapisniku on ne reagira na nju, spas je dvostruki klik na pozadinu, ali najčešče moram ugasiti Geomir pa ga ponovno upaliti jer ne uspijevam sve riješiti dvostrukim klikom.
« Zadnja izmjena: Siječnja 01, 1970, 01:00:00 prijepodne snajder »

sinemare

• Napredni GeoMIR korisnik
  • **
    • http://www.geomir.org
(Nema naslova)
« Odgovori #1 : Siječnja 29, 2008, 05:31:34 poslijepodne »
Odgovor ću prepustiti Mireku, ali jednostavno nisam mogao odoliti porivu da pošaljem jubilarnu 100. poruku :) :) :)

Pozdrav!

sinemare
« Zadnja izmjena: Siječnja 01, 1970, 01:00:00 prijepodne sinemare »

MiRo

• Administrator
  • GeoMIR guru
    • GeoMIR
(Nema naslova)
« Odgovori #2 : Siječnja 29, 2008, 05:51:50 poslijepodne »
...nejubilarni 101. posting...

1: pošalji mi primjer, za nivelmanske vlakove imam malo primjera pa nisam uspio dobro isprobati
2: ne znam na što se odnosi - nivelman ili klasične vlakove.
3: u tahimetriji nakon promjene podataka moraš pomaknuti kursor u neki drugi redak, tada dođe do ažuriranja podatka. Meni je to uvjek uspjevalo.
« Zadnja izmjena: Siječnja 01, 1970, 01:00:00 prijepodne MiRo »
Srdačan pozdrav

Miroslav Mareković