Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/.sites/683/site231/web/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Ućitavanje lokalnih točaka iz drugog zadatka

Autor Tema: Ućitavanje lokalnih točaka iz drugog zadatka  (Posjeta: 547 )

snajder

• Napredni GeoMIR korisnik
  • **
    • http://www.geometar.hr/.
Ućitavanje lokalnih točaka iz drugog zadatka
« : Ožujka 06, 2008, 09:51:38 prijepodne »
Poštovanje!

Imam problem s ućitavanjem toćaka geodetske osnove iz drugog posla, naime u jednom poslu imam oko 1500 točaka i iz njega uzimam točke. Nakon otvaranja novog posla idem u opciju ućitavanje toćaka geodetske osnove iz drugog radnog zadazka te odaberem točke (obično jednu dvije), te mi geomir izbaci poruku "Cannot delete PFS or EAM page. Page No=0-Netive error:30434" i te točke ne prikazuje u lokalnim točkama, ali nakon gašenja geomira i ponovnog paljenja točke su učitane.
« Zadnja izmjena: Siječnja 01, 1970, 01:00:00 prijepodne snajder »

MiRo

• Administrator
  • GeoMIR guru
    • GeoMIR
(Nema naslova)
« Odgovori #1 : Ožujka 06, 2008, 10:00:22 prijepodne »
Dobar dan!

Znam za to - nažalost tu ne mogu ništa napraviti jer se radi o internoj stvari baze podataka. Ovaj problem se javlja samo kada u novom predmetu nema još niti jedne točke. Ponekad nakon dojave spomenute pogreške pomaže dvostruki klik na pozadinu programa ( aktualiziranje tablica ).
« Zadnja izmjena: Siječnja 01, 1970, 01:00:00 prijepodne MiRo »
Srdačan pozdrav

Miroslav Mareković

Anonymous

• Gost
Re: Ućitavanje lokalnih točaka iz drugog zadatka
« Odgovori #2 : Ožujka 10, 2008, 02:29:45 poslijepodne »
Citat: "snajder"
Poštovanje!

Imam problem s ućitavanjem toćaka geodetske osnove iz drugog posla, naime u jednom poslu imam oko 1500 točaka i iz njega uzimam točke. Nakon otvaranja novog posla idem u opciju ućitavanje toćaka geodetske osnove iz drugog radnog zadazka te odaberem točke (obično jednu dvije), te mi geomir izbaci poruku "Cannot delete PFS or EAM page. Page No=0-Netive error:30434" i te točke ne prikazuje u lokalnim točkama, ali nakon gašenja geomira i ponovnog paljenja točke su učitane.

ne moraš kompletno ugasiti Geomir. dovoljno ti je ugasiti i ponovo upaliti TGO i vidjet ćeš ih učitane.

bok
« Zadnja izmjena: Siječnja 01, 1970, 01:00:00 prijepodne Anonymous »