GeoMIR*Desktop - softver za računanje plus multi CAD riješenje!
Usklađen sa Sustavom DGE, dostupan je za sve važne CAD platforme

Osim podrške za izradu grafičkog dijela, funkcionalnost je proširena i na kljižni dio - ispis posjednika, identifilacija ZK čestica, izrada prijavnog lista za analogni dio i druge naredbe. Omoguženo direktno povezivanje na servis i izvršenje kontrole kvalitete.
Svim zainteresiranima rado ćemo održati besplatnu i neobaveznu online prezentaciju, tijekom koje će na računalo slušatelja prezentacije biti instalirana probna verzija cjelokupnog okruženja. Podatke za uspostavljanje kontakta možete preuzeti ovdje .

SDGE – zašto baš GeoMIR*Desktop:  Pročitajte ovaj članak pogledajte ovaj video i uvjerite se.

Posjetite nas i na Facebooku, lajkajte, pratite dijelite...

CAD modul je dostupan za ActCAD, Autodesk AutoCAD, ZWCAD i BricsCAD

Softver

GeoMIR5 je geodetski softver čija prva verzija je razvijena prije 18 godina i od tada se uspjesno koristi u mnogim tvrtkama. GeoMIR5Free je potpuno besplatna legalna inačica softvera s određenim ograničenjima u odnosu na Pro verziju
ActCAD je profesionalni CAD softver, razvijen od strane Indijske tvrtke i baziran na popularnom IntelliCAD sucelju.

Izmjera

Podrškom za gotovo sve instrumente na tržištu te svojim jedinstvenim sistemom kodiranja GeoMIR5 olakšava posao korisniku već na terenu, gdje je vrijeme najdragocjenije.
Kodiranim mjerenjem stvaraju se linijski objekti ili simboli direktno na terenu te uvelike olakšavaju daljnu obradu.

Računanje

Podaci su organizirani po predmetima čime je osigurana sigurnost podataka, brzina pristupa pri velikom broju podataka te rad u višekorisničkom okruženju.
Klasične geodetske računske operacije proširene su suvremenim matematičkim modelom izjednačenja. Ocjena točnosti prikazuje se standardnim odstupanjima prema pravilima statistike.

Crtanje

Profesionalan CAD softver ActCAD intuitivnog korisničkog sučelja i kompatibilan sa DWG standardom služi kao CAD sučelje za GeoMIR5. Preuzimanje kodiranih objektata i koordinata direktno iz GeoMIR5 programa, izrada profila, 3D modela reljefa, slojnica i kubatura te crtanje prema DGU propisima samo su dio spektra mogučnosti.