8. međunarodna konferencija INGEO&SIG2020 u Dubrovniku

predstaviti ćemo naš softver GeoMIR*Desktop na 8. međunarodnoj konferenciji o inženjerskoj geodeziji i 4. međunarodnom simpoziju o inženjerskoj geodeziji - INGEO&SIG2020, 1. do 4. travnja 2020., u hotelu Palace u Dubrovniku. Autor softvera Miroslav Mareković će Vam iz prve ruke moći pružiti sve informacije.

Nova inačica softvera

Vrijeme je za prvu inačicu u ovoj godini, u kojoj predstavljamo prvu

instalaciju softvera GeoMIR*Desktop za AutoCAD!

Ova instalacija podržava AutoCAD 2015 nadalje, a po potrebi biti će napravljena instalacija i za starije verzije. No, krenimo redom...

Opširnije...

CAD modul za AutoCAD i BricsCAD

Veselimo se što možemo najaviti dostupnost CAD modula za još dvije CAD platforme:

 

Iako i dalje tvrdimo da je kombinacija GeoMIR*Desktop plus ActCAD najbolja opcija, ako se uzme u obzir cijena i kvaliteta softvera, veseli nas što smo u mogućnosti izaći u susret svim onim korisnicima, koji iz raznih razloga ne mogu ili ne žele mijenjati svoju CAD platformu.

Instalacija za BricsCAD već postoji i dostupna je za prijavljene korisnike u odjeljku za preuzimanje, a za AutoCAD je u pripremi.

Nova inačica softvera

Objavljena je nova inačica softvera GeoMIR*Desktop. U prethodnoj se potkrala pogreška u postavkama, pa je u nekim slučajevima kvaliteta slike preuzete sa Geoportala bila ispod očekivanja. Također, učitavanje točaka iz datoteke kada je razdjelnik TAB nije radilo kako treba.

Kako smo već radili na preuzimanju slike sa Geoportala, proširili smo funkcionalnost dodajući PNG kao format slike te mogućnost odabira razlučivosti preuzete slike u DPI ( 96, 150 i 300 – za sada koristiti 96 jer slika nije oštrija pri većoj razlučivosti).

Kao i uvijek, detaljne informacije o ovoj inačici dostupne su u odjeljku "Kronologija" online uputa.

Nova inačica softvera

Objavljena je nova inačica softvera GeoMIR*Desktop, sljedeća u redu velikih nadogradnji. Izdvojili bi:

Izradu pisama i potpisnih lista iz odabirom čestica

Prepravljen i proširen je način preuzimanja slike sa Geoportala

Alatne trake i promjena rasporeda padajućih izbornika

Opširnije...

12. Simpozij OIG u Opatiji, od 18. do 20. listopada 2019.

Poštovane kolegice i kolege,

i ove godine predstaviti ćemo GeoMIR*Desktop na Simpoziju ovlaštenih inženjera geodezije, u Opatiji od 18. do 20. listopada. Tradicionalno, na našem izložbenom prostoru moći ćete saznati sve informacije vezane uz naš softver.

Autor softvera Miroslav Mareković te partner u prodaji i podršci Zoran Šarić iz tvrtke GiP Šarić d.o.o. biti će Vam na raspolaganju.

Facebook stranica Geomir.software

Napokon smo pokrenuli GeoMIR Facebook stranicu! Sve važne informacije će biti dostupne na Facebooku i na web stranicama, a objavljivati ćemo i dalje naše biltene emailom. Za sada je posjetiteljima onemogućeno objavljivanje na stranici, isto kao i slanje poruka.

Posjetite nas, lajkajte, pratite, dijelite…

Poveznica: https://www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/Geomir.software